Kad se vrati Rozmari – taze iz štamparije
Datum objave:: 25.01.2014, 12:27:08

kad_se_vrati_rozmari_vest_jpg

Ovih dana svetlost dana ugledala je knjiga Kad se vrati Rozmari. Ta knjiga predstavlja drugi deo našeg drugovanja sa Jelenom Lukić, čiji smo roman objavili u junu.


Svi koji su nekad, negde, naleteli na Jeleninu čuvenu pesmu Ničija ili Korak niz ulicu ili neku treću, tragaju po internetu u želji za još. Za još zamamnih poetskih priča koje su i ljubav i krv i vešta reč i suze i putovanja i smeh i ironija. Ničija, na primer, već godinama predstavlja zvezdu onlajn poezije. Onu pesmu koja se deli, šalje, komentariše. Onu pesmu u kojoj se prepoznaje. Nije mnogo drugačija ni sudbina drugih Jeleninih pesama koje su imale priliku da zaplivaju vodama interneta. Zahvaljujući blogovima i forumima, jedan deo njene poezije poezije uvek je jednako dostupan, živ i čitan.


Ipak, čitalac potajno žudi za nečim konkretnim. Za nečim što može da se skloni pod jastuk ili spakuje u torbu. Za nečim što može da dodirne i pomiriše. Za knjigom. Knjigom Jeleninih pesama.

Udružili smo se sa Jelenom, i ispunili želju čitaocu. Jelenina je poezija sada dostupna u opipljivom obliku.


Od danas je možete naručiti preko našeg sajta, a uskoro ćete moći da je pronađete i u knjižarama. Više o knjizi možete pročitati ovde.